Udlejning af fiskekajakker, jolle og guidede fisketure ved Hvide Sande og i Ringkøbing Fjord

Fiskeguides til Ringkøbing Fjord, Stadil Fjord, Hvide Sande og Vonå

Westcoast Sportfishing tilbyder guidede fisketure. Vores fiskeguides er erfarne lystfiskere, som hver især kender deres lokale fiskevand. Læs mere om vores fiskeguides her.

Martin Rasmussen

Martin Ivan er født og opvokset på vestkysten i Hvide Sande, og arbejder til dagligt i Lystfiskeren. Hans speciale er predatorfiskeriet i vestjylland. Martin kan hjælpe dig til at finde rovfiskene der gemmer sig i Ringkøbing fjord, som blandt andet gælder store gedder og aborre.

Christoffer B. Dahl

Christoffer er bosat i Vejle og arbejder til dagligt som soldat på Oksbøl kaserne. Fiskeriet startede i takt med, at han blev gammel nok til at holde en stang. Lige siden har den stået på et alsidigt fiskeri i både ferskvand, brakvand og hav. For nogle år siden tog fiskeriet dog en drejning i en bestemt retning. Et enkelt hug fra en gedde over de gyldne 100 cm indsnævrede fiskeriet. Han har lige siden fokuseret på gedden i både brak og ferskvand.

Christoffer har valgt teknikken jerk fiskeri som giver en helt specielt følelse med agnet og ekstra tilfredstillese, når man får lokket en fisk til at hugge. Når han ikke jerker bruger han gummidyr rigget på forskellige måder. På de varme sommerdage står den på spind og topwater. Han henvender sig både til nybegyndere og mere erfarne fiskere og har som regel altid nogle tips og tricks I kan tage med hjem, som fremadrettede kan øge jeres chancer i jeres lokale vand.

Bo Kloster

Bo Kloster er en frisk fyr, som er en meget passioneret ørredfisker. Og kan lære dig at snige sig rundt ved de små åer langs vestkysten, for at finde ud af hvor fiskene gemmer sig! Bo arbejder også hos Lystfiskeren i Hvide Sande, og har blandt andet gået på den anerkendte Forshaga akademi i Sverige.